Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous digitaalisesta palvelumuotoilusta tai digitaalisesta markkinoinnista!

 

 

Iiris Konttinen, CEO, Digital Designer

+358 44 295 9564
iiris.konttinen@stepshelsinki.fi

 

Toimin Steps Helsinki Oy:ssa CEO:na ja asiakkaidemme palveluksessa digitaalisena suunnittelijana ja strategina. Olen työskennellyt monipuolisesti mm. vaativien UX/UI-projektien, digitaalisen palvelumuotoilun, digitaalisen strategian ja fasilitoinnin parissa julkisella ja yksityisellä sektorilla. Taustani on Metropolia-ammattikorkeakoulussa, jossa olen opiskellut brändin rakentamista, digitaalista designia, UX/UI-suunnittelua, graafista suunnittelua ja palvelumuotoilua, ja Helsingin yliopistossa.

Ota yhteyttä, niin tutustutaan ja jutellaan lisää tulevista digitaalisista projekteistanne!

linkedin.com/in/iiris-konttinen
lifeofaplanner.fi

 

emma

Emma Monto, Digital Designer

+358 44 241 3416

emma.monto@stepshelsinki.fi

 

Toimin suunnittelijana Steps Helsinki Oy:ssa, ja samalla opiskelen vielä muotoilun ylempää ammattikorkeakoulututkintoa Metropoliassa. Taustani on erilaisissa vaativissa visuaalisissa suunnittelu-ja brändinhallintatehtävissä. Viimeisen kymmenen vuoden aikana olen toiminut monenlaisissa yrityksissä suunnitellen ja hallinnoiden palvelu-ja tuotekehitystä. Minulle on tärkeää yhdessä tekeminen, osallistaminen, visualisointi sekä asiakaskokemuksen voima. Olen parhaimmillani ratkaisuja tiimissä kehittäen.

linkedin.com/in/emma-monto

 

 

sanni

Sannimari Honkanen, Digital Designer

 

+358 44 024 0250
sannimari.honkanen@stepshelsinki.fi

 

Toimin suunnittelijana Steps Helsinki Oy:ssa, ja opiskelen samalla taiteen maisteriksi Aalto-yliopistossa uuden median laitoksella. Opintojeni aikana olen tehnyt liike-elämälle erilaisia palvelumuotoilun ja teollisen muotoilun projekteja, sekä näihin liittyvää asiakastutkimusta. Muotoilun kentällä erikoisalaani ovat palveluiden kehittäminen, käytettävyys ja teknologia. Tavoitteeni on luoda yksinkertaisia, selkeitä ja helppokäyttöisiä palvelukokemuksia.

linkedin.com/in/sannimari-honkanen