Skip to content

Innovaatioseteli ja muut palvelut PK-yrityksille

Oletko jo kuullut Tekesin innovaatiosetelistä? Nyt voit tilata PK-yrityksellesi kolmen työpajan sarjan innovaatiosetelillä!


Tiesitkö, että nyt Tekes tarjoaa PK-yrityksille mahdollisuuden hankkia asiantuntijapalveluita yrityksenne tarpeisiin innovaatiosetelillä?

Steps Helsinki on yksi pääkaupunkiseudun digitaalisen palvelumuotoilun ja digitaalisen markkinoinnin innovaatiosetelin palveluntarjoajista, ja palvelee tällä hetkellä pääosin Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla toimivia organisaatioita.


Innovaatiosetelillä voit tilata mm. palvelumuotoilutyöpajoja, markkinoinnin asiantuntijapalveluita, sekä konsultaatioita, koulutusta ja valmennusta.

Tarjoamme PK-yrityksille ensisijaisesti kolmen palvelumuotoilulähtöisen työpajan sarjaa. Työpajojen teema, käsiteltävät aiheet, ja työskentelyn tavoitteet sovitaan ja suunnitellaan yhdessä, ja työpajat kustomoidaan tilanteen mukaan vastaamaan organisaationne yksilöllisiin tarpeisiin.

Työpajat voidaan järjestää eksklusiivisesti organisaationne kuluttaja- tai yritysasiakkaille, tai työpajoihin voidaan kutsua mukaan myös organisaationne asiakkaiden edustajia.

Työpajaan osallistuu yleensä 4-12 organisaationne asiakkaiden edustajaa tai tiiminne avainhenkilöä. Yhden työpajan normaali kesto on 2-4 h.


Innovaatiosetelin hakee PK-yrityksen edustaja Tekesin asiointijärjestelmässä.

Hakemus ja projektisuunnitelma kannattaa valmistella hyvin, yhteistyössä kanssamme, se selkiyttää projektin tavoitteita ja nopeuttaa hakemuksen käsittelyä.

Päätös tulee yleensä nopeasti eli parhaimmillaan parin päivän sisällä, ja normaalisti noin viikon sisällä. Myönteinen päätös on voimassa 6 kk, ja projekti viedään sen aikana läpi.


Mikäli olet oikeutettu tilaamaan palveluita innovaatiosetelillä, laskuttaa Steps Helsinki suoraan Tekesiä tilatuista palveluista.


Esimerkkejä innovaatiosetelin käyttökohteista:

• Tuote- ja palvelustrategian kehittämiseen liittyvät palvelut

• Kokeilut sekä ketterä tuote- ja palvelukehitys

• Innovaatioprojektien valmistelu

• Innovaatiotoimintaan liittyvät mittaus- ja testauspalvelut

• Innovaatiotoimintaan liittyvät soveltuvuustutkimukset ja asiantuntijalausunnot

• Tutkimustulosten arviointiin ja hyödyntämiseen liittyvät asiantuntijapalvelut

 


”Innovaatioseteli on tarkoitettu vakiintunutta liiketoimintaa harjoittaville pk-yrityksille, jotka haluavat käynnistää innovaatiotoiminnan. Innovaatiotoiminta tarkoittaa toimenpiteitä, joilla yritys kehittää tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan, tai hankkii palveluna uutta innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista. — Yrityksellä on kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava uusi tuote- tai palveluidea ja yritys haluaa nopeasti selvittää sen jatkokehityskelpoisuutta, käytettävyyttä tai markkinakelpoisuutta esimerkiksi demojen, prototyyppien, testauksen ja kokeilujen avulla — tai — yrityksellä on tuotteeseen tai palveluun liittyvä ongelma, jonka ratkaisemiseen se tarvitsee apua.”


Katso lisätiedot hakuprosessista Tekesin sivustolla:

http://www.tekes.fi/rahoitus/pk-yritys/innovaatioseteli/


Innovaatiosetelin arvo on
6 200 € (5000 € + ALV 24%).

%d bloggers like this: