Skip to content

Markkinoinnin strateginen suunnittelu

Markkinoinnin tuotanto


Digitaalisessa toimintaympäristössä ja sosiaalisessa mediassa kilpailevat brändit ja yritykset tarvitsevat tuekseen vahvan visuaalisen ilmeen, kiinnostavia sisältöjä ja strategista markkinointia.


Steps Helsinki suunnittelee ja toteuttaa strategianne pohjalta korkealaatuista visuaalista markkinointimateriaalia ja sisältöjä eri kanaviin, ja toteuttaa markkinoinnin toimenpiteet tiiviissä yhteistyössä organisaationne kanssa.

Markkinoinnin tuotannolla tarkoitetaan tässä yhteydessä tekstisisältöjen suunnittelua ja tuottamista esimerkiksi blogeihin, sosiaalisen mediaan, sähköpostikampanjoihin tai verkkosivustoille, tai erilaisten visuaalisten markkinointiviestinnän materiaalien suunnittelua ja tuotantoa printtiin ja verkkoon.


Sisältömarkkinointi ja sosiaalisen median markkinointi

Sisältömarkkinointi on internetin ja sosiaalisen median myötä syntynyt markkinointitekniikka, jossa tuotteen tai palvelun kohderyhmälle tuotetaan sen arvostamaa, sille hyödyllistä sekä jatkuvaa ja johdonmukaista markkinointiviestintää ja muuta mediasisältöä sen parhaiten tavoittavissa kanavissa.

Steps Helsinki voi auttaa laatimaan tai suunnitella yritykselle tai organisaatiolle, tai tuotteelle tai palvelulle sisältömarkkinointisuunnitelman, tai kouluttaa ja valmentaa henkilöstöänne sisältöjen, sosiaalisen median päivitysten ja digitaalisen markkinoinnin tuotantoon.

Steps Helsinki voi myös suunnitella ja tuottaa tekstisisältöjä esimerkiksi blogeihin, sosiaalisen mediaan, sähköpostikampanjoihin tai organisaationne verkkosivustoille.


Visuaalinen markkinointiviestinnän tuotanto

Digitaalisessa toimintaympäristössä ja sosiaalisessa mediassa kilpailevat brändit ja yritykset tarvitsevat tuekseen vahvan visuaalisen ilmeen, ja kiinnostavaa visuaalista markkinointia. Steps Helsinki suunnittelee ja toteuttaa korkealaatuista visuaalista markkinointimateriaalia ja visuaalisia sisältöjä eri kanaviin, ja toteuttaa markkinointiviestinnän toimenpiteet tiiviissä yhteistyössä organisaationne ja tiiminne kanssa.

Steps Helsinki voi laatia yritykselle, tuotteelle tai palvelulle visuaalisen markkinoinnin ohjeiston, suunnitella ja tuottaa markkinointiviestinnän materiaalit, tai kouluttaa ja valmentaa henkilöstöänne markkinointiviestinnän materiaalien ja digitaalisen markkinoinnin tuotantoon.


%d bloggers like this: