Skip to content

Valmennukset ja koulutukset organisaatioille

Yhteistyömme on suositeltavaa aloittaa lyhyellä 1-2 h digitaalisen liiketoiminnan kartoitus- ja konsultaatiotapaamisella.

 


Ensimmäisen tapaamisen aikana suunnittelijalla ja palvelumuotoilijalla on mahdollisuus perehtyä kanssanne organisaationne ja tiiminne toimintaan ja sen asiakaslähtöisyyteen, organisaationne markkinointiin ja tulevaisuuden visioonne.

Tapaamisen keskeisimpänä tavoitteena on kartoittaa liiketoiminnan digitaalinen nykytila, tunnistaa asiakkaidenne, organisaationne tai tiiminne suurimmat haasteet ja koulutustarpeet, ja tunnistaa asiakaskohtaamisiin, markkinointiin ja palvelumuotoiluun liittyvä innovaatiopotentiaali.

Steps Helsinki voi konsultaatiotapaamisessa käytyjen keskustelujen jälkeen tarjota tilanteeseenne parhaiten sopivia tuotantopalveluita ja työpajoja, kouluttaa ja valmentaa henkilöstöänne, tai suositella uusia yhteistyökumppaneita.

Konsultaatiotapaamiseen olisi hyvä varata aikaa 1-2 h.


YhteydenottoKiitos viestistäsi!