Nyt voit tilata PK-yrityksellesi asiantuntijapalveluitamme maksutta Business Finland Innovaatiosetelillä!

 

Steps Helsinki on yksi pääkaupunkiseudun digitaalisen palvelumuotoilun ja digitaalisen markkinoinnin Innovaatiosetelin palveluntarjoajista, ja palvelee tällä hetkellä pääosin Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla toimivia organisaatioita.

Business Finlandin Innovaatiosetelillä voit tilata meiltä PK-yrityksellesi palvelumuotoilu- ja strategialähtöisiä työpajoja, muita digitaaliseen suunnittelutyöhön ja innovaatioihin kytkeytyviä asiantuntijapalveluita, sekä tarvittaessa myös yksilöllistä koulutusta ja valmennusta innovaatiotoiminnan käynnistämiseen organisaatiossasi ja tiimissäsi.

 

Innovaatiosetelin arvo on
6.200 € (5.000 € + ALV 24%)

 


 


Innovaatiosetelin hakuprosessi

 

Hakemus ja projektisuunnitelma kannattaa valmistella hyvin, tiiviissä yhteistyössä kanssamme, se selkiyttää projektin tavoitteita ja nopeuttaa hakemuksen käsittelyä.

Innovaatiosetelin hakee PK-yrityksen nimenkirjoitusoikeudellinen edustaja Business Finlandin (aiemmin Tekesin) asiointijärjestelmän kautta verkossa.

Päätös tulee yleensä nopeasti eli parhaimmillaan parin päivän sisällä, ja normaalisti noin viikon tai kahden sisällä. Myönteinen päätös on aina voimassa 6 kk, ja projekti viedään sen aikana läpi startista maaliin, usein paljon ripeämmälläkin aikataululla.

Mikäli PK-yrityksesi on oikeutettu tilaamaan meiltä palveluita Innovaatiosetelillä, laskuttaa Steps Helsinki suoraan Business Finlandia setelillä tilatuista palveluista.

 


Esimerkkejä Business Finland Innovaatiosetelin käytöstä

 

• Tuote- ja palvelustrategian kehittämiseen liittyvät palvelut

• Kokeilut sekä ketterä tuote- ja palvelukehitys

• Innovaatioprojektien valmistelu

• Innovaatiotoimintaan liittyvät mittaus- ja testauspalvelut

• Innovaatiotoimintaan liittyvät soveltuvuustutkimukset ja asiantuntijalausunnot

• Tutkimustulosten arviointiin ja hyödyntämiseen liittyvät asiantuntijapalvelut

 


Lisätietoja Business Finlandin Innovaatiosetelistä

 

”Innovaatioseteli on tarkoitettu vakiintunutta liiketoimintaa harjoittaville pk-yrityksille, jotka haluavat käynnistää innovaatiotoiminnan. Innovaatiotoiminta tarkoittaa toimenpiteitä, joilla yritys kehittää tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan, tai hankkii palveluna uutta innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista. — Yrityksellä on kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava uusi tuote- tai palveluidea ja yritys haluaa nopeasti selvittää sen jatkokehityskelpoisuutta, käytettävyyttä tai markkinakelpoisuutta esimerkiksi demojen, prototyyppien, testauksen ja kokeilujen avulla — tai — yrityksellä on tuotteeseen tai palveluun liittyvä ongelma, jonka ratkaisemiseen se tarvitsee apua.”

Katso lisätiedot hakuprosessista Business Finlandin sivustolla!

 


Yhteistyöhön kanssamme?

 

Yhteistyömme on suositeltavaa aloittaa liiketoimintanne nykytilan kartoituksella. Ensimmäisen konsultaatiotapaamisen aikana Steps Helsingin suunnittelijalla ja strategilla on mahdollisuus perehtyä kanssanne uniikin kartoitustyökalumme avulla lähtökohtiinne, organisaationne ja tiiminne toimintaan ja sen asiakaslähtöisyyteen, liiketoimintanne ja markkinointinne kokonaisuuteen ja tulevaisuuden visioonne.

Tapaamisen keskeisimpänä tavoitteena on tunnistaa asiakkaidenne, organisaationne tai tiiminne suurimmat haasteet, ja tunnistaa asiakaskohtaamisiin, markkinointiin ja palvelumuotoiluun liittyvä innovaatiopotentiaali. Steps Helsinki voi liiketoiminnan nykytilan kartoituksen ja konsultaatiossa käytyjen keskustelujen jälkeen tarjota tilanteeseenne parhaiten sopivia tuotantopalveluita, kouluttaa ja valmentaa henkilöstöänne, tai suositella uusia yhteistyökumppaneita.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä jo tänään, jos haluat kysyä lisää tarjolla olevista palveluista tai Innovaatiosetelin hyödyntämisestä liiketoiminnassanne.

 


 

Mitä palvelumuotoilutyöpajat ovat ja mitä hyötyä niistä on liiketoiminnalle?

 

Tarjoamme PK-yrityksille Innovaatiosetelillä ensisijaisesti kolmen palvelumuotoilu- ja strategialähtöisen suunnittelutyöpajan sarjaa.

Työpajoissa voidaan paneutua yhteisesti ennalta sovittuun haasteeseen tarkemmin.

Työpajojen tarkka teema, käsiteltävät aiheet, ja työskentelyn tavoitteet sovitaan ja suunnitellaan yhdessä, sen mukaisesti, mitkä ovat suurimmat liiketoimintaan liittyvät digitaaliset haasteenne. Kaikki työpajat kustomoidaan tilanteen mukaan vastaamaan organisaationne ja tiiminne yksilöllisiin tarpeisiin.

Työpajat voidaan järjestää eksklusiivisesti organisaationne henkilökunnalle, tai työpajoihin voidaan kutsua mukaan myös organisaationne asiakkaiden edustajia. Työpajaan osallistuu yleensä 2-4 tiimin avainhenkilöä ja meidän suunnittelijatiimimme, joskus myös organisaationne asiakkaiden edustajia.

Yhden työpajan normaali kesto on 2-4 h. Työpajasarjan lopputuloksena syntyy uusia ajatuksia, ideoita ja konkreettisia konsepteja digitaalisen liiketoimintanne jalostamiseen.

Jos kiinnostuit Innovaatiosetelistä ja työpajasarjan järjestämisestä yhteistyössä kanssamme, ota yhteyttä ja kysy lisää jo tänään!


Ota yhteyttä ja kysy lisää Business Finland Innovaatiosetelistä!

 


Kiitos viestistäsi — palataan pian asiaan!