Skip to content

Innovaatioseteli

Onko organisaatiollanne uusi verkko- tai mobiilipalvelu tekeillä, toiveissa tai mahdollisesti jo työn alla? Oletko jo kuullut Tekesin innovaatiosetelistä?

Nyt voit tilata PK-yrityksellesi ilmaisen kolmen digitaalisen palvelumuotoilun tai digitaalisen markkinoinnin työpajan sarjan innovaatiosetelillä!

cropped-timantti_300_x_300_px.png

Tiesitkö, että nyt Tekes tarjoaa PK-yrityksille mahdollisuuden hankkia innovaatiotoiminnan käynnistämiseen asiantuntijapalveluita yrityksenne tarpeisiin innovaatiosetelillä?

Steps Helsinki on yksi pääkaupunkiseudun digitaalisen palvelumuotoilun ja digitaalisen markkinoinnin innovaatiosetelin palveluntarjoajista, ja palvelee tällä hetkellä pääosin Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla toimivia organisaatioita.

Innovaatiosetelillä voit tilata mm. palvelumuotoilutyöpajoja, markkinoinnin asiantuntijapalveluita, sekä konsultaatioita, koulutusta ja valmennusta.

Tarjoamme PK-yrityksille ensisijaisesti kolmen palvelumuotoilulähtöisen työpajan sarjaa. Työpajojen teema, käsiteltävät aiheet, ja työskentelyn tavoitteet sovitaan ja suunnitellaan yhdessä, ja työpajat kustomoidaan tilanteen mukaan vastaamaan organisaationne yksilöllisiin tarpeisiin.

Työpajat voidaan järjestää eksklusiivisesti organisaationne kuluttaja- tai yritysasiakkaille, tai työpajoihin voidaan kutsua mukaan myös organisaationne asiakkaiden edustajia.

Työpajaan osallistuu yleensä 4-12 organisaationne asiakkaiden edustajaa tai tiiminne avainhenkilöä. Yhden työpajan normaali kesto on 2-4 h.


Innovaatiosetelin hakuprosessi

 Innovaatiosetelin hakee PK-yrityksen edustaja Tekesin asiointijärjestelmässä.

Hakemus ja projektisuunnitelma kannattaa valmistella hyvin, yhteistyössä kanssamme, se selkiyttää projektin tavoitteita ja nopeuttaa hakemuksen käsittelyä.

Päätös tulee yleensä nopeasti eli parhaimmillaan parin päivän sisällä, ja normaalisti noin viikon sisällä. Myönteinen päätös on voimassa 6 kk, ja projekti viedään sen aikana läpi.

Mikäli olet oikeutettu tilaamaan palveluita innovaatiosetelillä, laskuttaa Steps Helsinki suoraan Tekesiä tilatuista palveluista.


Esimerkkejä innovaatiosetelin käyttökohteista:

• Tuote- ja palvelustrategian kehittämiseen liittyvät palvelut

• Kokeilut sekä ketterä tuote- ja palvelukehitys

• Innovaatioprojektien valmistelu

• Innovaatiotoimintaan liittyvät mittaus- ja testauspalvelut

• Innovaatiotoimintaan liittyvät soveltuvuustutkimukset ja asiantuntijalausunnot

• Tutkimustulosten arviointiin ja hyödyntämiseen liittyvät asiantuntijapalvelut


Lisätietoja Tekesin innovaatiosetelistä

”Innovaatioseteli on tarkoitettu vakiintunutta liiketoimintaa harjoittaville pk-yrityksille, jotka haluavat käynnistää innovaatiotoiminnan. Innovaatiotoiminta tarkoittaa toimenpiteitä, joilla yritys kehittää tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan, tai hankkii palveluna uutta innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista. — Yrityksellä on kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava uusi tuote- tai palveluidea ja yritys haluaa nopeasti selvittää sen jatkokehityskelpoisuutta, käytettävyyttä tai markkinakelpoisuutta esimerkiksi demojen, prototyyppien, testauksen ja kokeilujen avulla — tai — yrityksellä on tuotteeseen tai palveluun liittyvä ongelma, jonka ratkaisemiseen se tarvitsee apua.”

Katso lisätiedot hakuprosessista Tekesin sivustolla:

http://www.tekes.fi/rahoitus/pk-yritys/innovaatioseteli/

 


 

Yhteistyömme on suositeltavaa aloittaa liiketoimintanne nykytilan kartoituksella. Ensimmäisen konsultaatiotapaamisen aikana Steps Helsingin suunnittelijalla ja strategilla on mahdollisuus perehtyä kanssanne uniikin kartoitustyökalumme avulla lähtökohtiinne, organisaationne ja tiiminne toimintaan ja sen asiakaslähtöisyyteen, liiketoimintanne ja markkinointinne kokonaisuuteen ja tulevaisuuden visioonne.

Tapaamisen keskeisimpänä tavoitteena on tunnistaa asiakkaidenne, organisaationne tai tiiminne suurimmat haasteet, ja tunnistaa asiakaskohtaamisiin, markkinointiin ja palvelumuotoiluun liittyvä innovaatiopotentiaali.

Steps Helsinki voi liiketoiminnan nykytilan kartoituksen ja konsultaatiossa käytyjen keskustelujen jälkeen tarjota tilanteeseenne parhaiten sopivia tuotantopalveluita, kouluttaa ja valmentaa henkilöstöänne, tai suositella uusia yhteistyökumppaneita.

 


Innovaatiosetelin arvo on
6 200 € (5000 € + ALV 24%).

cropped-timantti_300_x_300_px.png

 


 

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä jo tänään, jos haluat kysyä lisää tarjolla olevista palveluista tai innovaatiosetelin hyödyntämisestä.


Yhteydenotto, tarjouspyyntö, kysymykset ja muut tiedustelut:

 


 

 


Kiitos viestistäsi!

 

cropped-timantti_300_x_300_px.png