Skip to content

Innovaatioseteli

Onko organisaatiollanne uusi verkko- tai mobiilipalvelu tekeillä, toiveissa tai mahdollisesti jo työn alla? Tai haluatteko kehittää digitaalista markkinointianne?

Nyt voit tilata PK-yrityksellesi maksuttoman, kolmen digitaalisen palvelumuotoilun tai digitaalisen markkinoinnin työpajan sarjan Innovaatiosetelillä!

Tekes tarjoaa nyt PK-yrityksille ainutlaatuisen mahdollisuuden hankkia asiantuntijapalveluita yrityksenne liikevaihdon kasvattamiseen tähtääviin tarpeisiin Innovaatiosetelillä.

Steps Helsinki on yksi pääkaupunkiseudun digitaalisen palvelumuotoilun ja digitaalisen markkinoinnin Innovaatiosetelin palveluntarjoajista, ja palvelee tällä hetkellä pääosin Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla toimivia organisaatioita. Innovaatiosetelillä voit tilata meiltä PK-yrityksellesi mm. palvelumuotoilu- ja strategialähtöisiä työpajoja, digitaalisen markkinoinnin asiantuntijapalveluita, sekä koulutusta ja valmennusta innovaatiotoiminnan käynnistämiseen.

Innovaatiosetelin arvo on
6 200 € (5000 € + ALV 24%)

cropped-timantti_300_x_300_px.png


Mitä palvelumuotoilutyöpajat pitävät sisällään ja mitä hyötyä niistä on yrityksenne liiketoiminnalle?

 

Tarjoamme PK-yrityksille ensisijaisesti kolmen palvelumuotoilu- ja strategialähtöisen työpajan sarjaa. Työpajojen teema, käsiteltävät aiheet, ja työskentelyn tavoitteet sovitaan ja suunnitellaan yhdessä, sen mukaisesti, mitkä ovat suurimmat innovaatiotoimintaan liittyvät digitaaliset haasteenne. Kaikki työpajat kustomoidaan tilanteen mukaan vastaamaan organisaationne ja tiiminne yksilöllisiin tarpeisiin.

Työpajat voidaan järjestää eksklusiivisesti organisaationne henkilökunnalle, tai työpajoihin voidaan kutsua mukaan myös organisaationne asiakkaiden edustajia. Työpajaan osallistuu yleensä 4-12 organisaationne asiakkaiden edustajaa tai tiiminne avainhenkilöä.

Yhden työpajan normaali kesto on 2-4 h. Työpajan lopputuloksena syntyy uusia ajatuksia ja ideoita digitaalisen liiketoimintanne jalostamiseen.

Jos kiinnostuit Innovaatiosetelistä ja työpajojen järjestämisestä yhteistyössä kanssamme, ota yhteyttä ja kysy lisää jo tänään!


Innovaatiosetelin hakuprosessi

 Innovaatiosetelin hakee PK-yrityksen nimenkirjoitusoikeudellinen edustaja Tekesin asiointijärjestelmässä.

Hakemus ja projektisuunnitelma kannattaa valmistella hyvin, tiiviissä yhteistyössä kanssamme, se selkiyttää projektin tavoitteita ja nopeuttaa hakemuksen käsittelyä.

Päätös tulee yleensä nopeasti eli parhaimmillaan parin päivän sisällä, ja normaalisti noin viikon sisällä. Myönteinen päätös on voimassa 6 kk, ja projekti viedään sen aikana läpi startista maaliin, usein ripeämmälläkin aikataululla.

Mikäli PK-yrityksesi on oikeutettu tilaamaan palveluita innovaatiosetelillä, laskuttaa Steps Helsinki suoraan Tekesiä tilatuista palveluista.


Esimerkkejä Tekesin Innovaatiosetelin käyttökohteista

• Tuote- ja palvelustrategian kehittämiseen liittyvät palvelut

• Kokeilut sekä ketterä tuote- ja palvelukehitys

• Innovaatioprojektien valmistelu

• Innovaatiotoimintaan liittyvät mittaus- ja testauspalvelut

• Innovaatiotoimintaan liittyvät soveltuvuustutkimukset ja asiantuntijalausunnot

• Tutkimustulosten arviointiin ja hyödyntämiseen liittyvät asiantuntijapalvelut


Lisätietoja Tekesin Innovaatiosetelistä

”Innovaatioseteli on tarkoitettu vakiintunutta liiketoimintaa harjoittaville pk-yrityksille, jotka haluavat käynnistää innovaatiotoiminnan. Innovaatiotoiminta tarkoittaa toimenpiteitä, joilla yritys kehittää tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan, tai hankkii palveluna uutta innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista. — Yrityksellä on kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava uusi tuote- tai palveluidea ja yritys haluaa nopeasti selvittää sen jatkokehityskelpoisuutta, käytettävyyttä tai markkinakelpoisuutta esimerkiksi demojen, prototyyppien, testauksen ja kokeilujen avulla — tai — yrityksellä on tuotteeseen tai palveluun liittyvä ongelma, jonka ratkaisemiseen se tarvitsee apua.”

Katso lisätiedot hakuprosessista Tekesin Innovaatioseteli-sivustolla:

http://www.tekes.fi/rahoitus/pk-yritys/innovaatioseteli/


Yhteistyöhön?

 

Yhteistyömme on suositeltavaa aloittaa liiketoimintanne nykytilan kartoituksella. Ensimmäisen konsultaatiotapaamisen aikana Steps Helsingin suunnittelijalla ja strategilla on mahdollisuus perehtyä kanssanne uniikin kartoitustyökalumme avulla lähtökohtiinne, organisaationne ja tiiminne toimintaan ja sen asiakaslähtöisyyteen, liiketoimintanne ja markkinointinne kokonaisuuteen ja tulevaisuuden visioonne.

Tapaamisen keskeisimpänä tavoitteena on tunnistaa asiakkaidenne, organisaationne tai tiiminne suurimmat haasteet, ja tunnistaa asiakaskohtaamisiin, markkinointiin ja palvelumuotoiluun liittyvä innovaatiopotentiaali.

Steps Helsinki voi liiketoiminnan nykytilan kartoituksen ja konsultaatiossa käytyjen keskustelujen jälkeen tarjota tilanteeseenne parhaiten sopivia tuotantopalveluita, kouluttaa ja valmentaa henkilöstöänne, tai suositella uusia yhteistyökumppaneita.

cropped-timantti_300_x_300_px.png


Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä jo tänään, jos haluat kysyä lisää tarjolla olevista palveluista tai innovaatiosetelin hyödyntämisestä.


Yhteystiedot

Iiris Konttinen, Suunnittelija, strategi, CEO


 +358 44 295 9564
iiris@stepshelsinki.fi
iiris.konttinen@stepshelsinki.fi

Toimin Steps Helsinki Oy:ssa CEO:na, ja yrityksen asiakkaiden palveluksessa suunnittelijana ja strategina.

Ennen oman suunnittelutoimiston perustamista olen työskennellyt monipuolisesti mm. verkkosivuprojektien, palvelumuotoilun, markkinoinnin, digitaalisen strategian ja fasilitoinnin parissa julkisella ja yksityisellä sektorilla.

Taustani on Metropolia-ammattikorkeakoulussa, jossa olen opiskellut digitaalista muotoilua, brändäystä, graafista suunnittelua, markkinointia ja palvelumuotoilua, ja Helsingin yliopistossa, jossa olen opiskellut humanistisia tieteitä.

Ota yhteyttä, niin tutustutaan ja jutellaan lisää!


linkedin.com/in/iiriskonttinen
lifeofaplanner.fi


Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous digitaalisesta palvelumuotoilusta tai markkinoinnista!


Kiitos viestistäsi!

cropped-timantti_300_x_300_px.png