Digitaalisessa toimintaympäristössä ja sosiaalisessa mediassa kilpailevat brändit, yritykset ja muut organisaatiot tarvitsevat tuekseen vahvan visuaalisen ilmeen, ja kiinnostavaa visuaalista markkinointia. Kasvuhakkeroinnilla tarkoitetaan sitä, että markkinoinnin rajalliset resurssit ovat mahdollisimman tehokkaassa käytössä ja luovat aitoa kasvua liikevaihtoon ja liikevoittoon.

Steps Helsinki suunnittelee ja toteuttaa korkealaatuista visuaalista materiaalia ja visuaalisia sisältöjä eri kanaviin, ja toteuttaa markkinoinnin toimenpiteet tiiviissä yhteistyössä organisaationne ja tiiminne kanssa. Steps Helsinki voi laatia yritykselle, tuotteelle tai palvelulle visuaalisen markkinoinnin ohjeiston, suunnitella ja tuottaa markkinoinnin ja myynnin materiaalit, tai kouluttaa ja valmentaa henkilöstöänne markkinoinnin materiaalien ja digitaalisen markkinoinnin tuotantoon.

Sisältömarkkinointi on sosiaalisen median myötä syntynyt markkinointitekniikka, jossa tuotteen tai palvelun kohderyhmälle tuotetaan sen arvostamaa, sille hyödyllistä, sekä jatkuvaa ja johdonmukaista markkinointiviestintää ja muuta sisältöä monikanavaisesti. Tässä työssä hyödynnetään usein myös vaikuttajamarkkinoinnin eri kanavia, kuten ulkopuolisia bloggaajia ja muita vaikuttajia.

Steps Helsinki voi auttaa laatimaan tai suunnitella yritykselle tai organisaatiolle, tai tuotteelle tai palvelulle sisältömarkkinoinnin ja vaikuttajamarkkinoinnin suunnitelman, tai kouluttaa ja valmentaa organisaationne henkilöstöä laadukkaan sisällön, sosiaalisen median päivitysten ja digitaalisen markkinoinnin materiaalien tuotantoon.

Steps Helsinki voi myös suunnitella ja tuottaa tekstisisältöjä esimerkiksi blogeihin, sosiaalisen mediaan, sähköpostikampanjoihin tai organisaationne verkkosivustoille.

Miten teidän markkinointiresursseistanne saadaan paras mahdollinen teho irti? Ota yhteyttä niin keskustellaan tarkemmin organisaationne markkinoinnin tarpeista.