Digitaalisen asiakaskokemuksen kehittäminen luo kilpailuetua. Mitä digitaalinen markkinointi ja sen strateginen suunnittelu edellyttää?

Tutustu tarjontaamme!

 

 


Visuaalinen markkinoinnin suunnittelu

 

Digitaalisessa toimintaympäristössä ja sosiaalisessa mediassa kilpailevat brändit ja yritykset tarvitsevat tuekseen vahvan visuaalisen ilmeen, ja kiinnostavaa visuaalista markkinointia. Steps Helsinki suunnittelee ja toteuttaa korkealaatuista visuaalista markkinointimateriaalia ja visuaalisia sisältöjä eri kanaviin, ja toteuttaa kaikki markkinointiviestinnän toimenpiteet tiiviissä yhteistyössä tiiminne kanssa.

Steps Helsinki voi laatia organisaatiolle, palvelulle tai brändille tarkan visuaalisen markkinoinnin ohjeiston, suunnitella ja tuottaa markkinointiviestinnän materiaalit, tai kouluttaa ja valmentaa henkilöstöänne markkinointiviestinnän materiaalien ja digitaalisen markkinoinnin tuotantoon.

 

 

Digitaalinen markkinointi ja sisältömarkkinointi

 

Digitaalinen markkinointi, sisältömarkkinointi ja sosiaalisen median markkinointi ovat taktiikoita, joiden avulla tuotteen tai palvelun uusille ja vanhoille asiakkaille tuotetaan ja kohdennetaan kohderyhmän arvostamaa, hyödyllistä sekä jatkuvaa ja johdonmukaista sisältöä heidät parhaiten tavoittavissa kanavissa.

Steps Helsinki voi laatia yritykselle tai organisaatiolle, tai tuotteelle tai palvelulle organisaation strategian pohjalta tarkan sisältömarkkinoinnin suunnitelman. Steps Helsinki voi myös suunnitella ja tuottaa tekstisisältöjä esimerkiksi blogeihin, sosiaalisen mediaan, sähköpostikampanjoihin tai organisaationne verkkosivustoille, tai tarjota vaikuttajamarkkinoinnin kontakteja käyttöönne.

Tarvittaessa myös koulutamme ja valmennamme organisaationne henkilöstöä sisältöjen ja digitaalisen markkinoinnin tuotantoon.

 

Digitaalisen markkinoinnin konsultaatiot

 

Yhteistyömme on suositeltavaa aloittaa liiketoimintanne nykytilan kartoituksella. Ensimmäisen konsultaatiotapaamisen aikana Steps Helsingin suunnittelijalla ja strategilla on mahdollisuus perehtyä kanssanne uniikin kartoitustyökalumme avulla lähtökohtiinne, organisaationne ja tiiminne toimintaan ja sen asiakaslähtöisyyteen, liiketoimintanne ja markkinointinne kokonaisuuteen ja tulevaisuuden visioonne.

Tapaamisen keskeisimpänä tavoitteena on tunnistaa asiakkaidenne, organisaationne tai tiiminne suurimmat haasteet, ja tunnistaa asiakaskohtaamisiin, markkinointiin ja palvelumuotoiluun liittyvä innovaatiopotentiaali.

Steps Helsinki voi liiketoiminnan nykytilan kartoituksen ja konsultaatiossa käytyjen keskustelujen jälkeen tarjota tilanteeseenne parhaiten sopivia tuotantopalveluita, kouluttaa ja valmentaa henkilöstöänne, tai suositella uusia yhteistyökumppaneita.

Konsultaatiotapaamiseen olisi hyvä varata aikaa 1-2 h.

 

Digitaalisen markkinoinnin kumppanuussopimukset

 

Steps Helsinki tarjoaa asiakkailleen lyhyiden tai pidempien palvelumuotoilu- ja markkinointiprojektien ajaksi kumppanuussopimuksia. Kumppanuussopimuksella tarkoitetaan 2-12 kk mittaista yhteistyösopimusta organisaationne ja Steps Helsingin välillä. Pääosin kumppanuussopimukseme ovat 2-6 kk mittaisia, ja projekti viedään tässä ajassa läpi tiiviissä yhteistyössä organisaationne kanssa.

 

 


Liiketoiminnan kehittäminen ja palvelumuotoilu — Ostajan Opas

 

Steps Helsinki on julkaissut tänä vuonna yrityspäättäjille suunnatun liiketoiminnan kehittämisen ja palvelumuotoilun Ostajan Oppaan. Tämä kattava opas on maksuton.

Lataa opas itsellesi alla olevan linkin takaa!

Steps_Helsinki_Ostajan_Opas_2018_(PDF)

 

 


 

Steps Helsinki tarjoaa ripeää, monipuolista ja asiantuntevaa apua ja tukea yritysten ja organisaatioiden asiakaslähtöisyyden kehittämiseen sekä lyhyen ja pitkän tähtäimen strategisten tavoitteiden saavuttamiseen.

Steps Helsinki toteuttaa ja suunnittelee yhdessä kanssasi kustannustehokkaat ja onnistuneet digitaaliset hankkeet, muut visuaaliset markkinoinnin projektit ja sisältömarkkinoinnin toimenpiteet, sekä fasilitoi, suunnittelee ja toteuttaa asiakasymmärrys- ja palvelumuotoiluprojekteja.

Lisäksi voimme valmentaa, kouluttaa ja konsultoida organisaationne henkilökuntaa.

Lähtökohtana on, että autamme asiakkaitamme menestymään ja rakentamaan parempia palvelukonsepteja, digitaalisia palveluita ja markkinointia.

Hinnoittelu on reilua ja läpinäkyvää ja perustuu joko suunnittelijan työpäivähintaan tai on tuntiperusteinen projektista riippuen.

Toimistomme sijaitsee Helsingin Suvilahdessa.

 


Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

 

Ota yhteyttä jo tänään, jos haluat kysyä lisää tarjolla olevista palveluista tai digitaalisen markkinoinnin ja digitaalisen palvelumuotoilun konsultaation hyödyntämisestä.

 

icon_service_design