Onko digitaalisen asiakaskokemuksen kehittäminen teille ajankohtainen asia? Tarvitsetteko tällä hetkellä apua strategisessa ja visuaalisessa suunnittelutyössä?

Steps Helsinki tarjoaa ripeää, monipuolista ja asiantuntevaa apua ja tukea yritysten ja muiden organisaatioiden asiakaslähtöisyyden kehittämiseen sekä lyhyen ja pitkän tähtäimen strategisten tavoitteiden saavuttamiseen.

Suunnittelemme ja toteutamme yhdessä kanssasi kustannustehokkaasti ja ripeästi onnistuneet digitaaliset hankkeet, mobiiliapplikaatiot ja verkkosivustot, kaikki visuaaliset markkinoinnin projektit ja tarvittaessa myös sisältömarkkinoinnin toimenpiteet, sekä fasilitoimme, suunnittelemme ja toteutamme pieniä ja suuria asiakasymmärrys- ja palvelumuotoiluprojekteja.

Erikoisosaamistamme on kaikki digitaalinen suunnittelutyö, mukaan lukien UX/UI-suunnittelu sekä muu visuaalinen suunnittelutyö. Työssämme käytämme pääosin Adobe CC -paketin ohjelmia sekä muita digitaalisia ja fyysisiä työkaluja yhdistettynä muotoilun ja erityisesti palvelumuotoilun metodologiaan. Lisäksi voimme valmentaa, kouluttaa ja konsultoida organisaationne henkilökuntaa.

Hinnoittelumallimme on kustannustehokas ja reilu ja perustuu joko suunnittelijan työpäivähintaan tai on tuntiperusteinen projektista ja sen laajuudesta riippuen.

Lähtökohtana on, että autamme asiakkaitamme menestymään ja rakentamaan parempia palvelukonsepteja, digitaalisia palveluita ja markkinointia. Tarjoamme palvelullemme myös tyytyväisyystakuun. Tarkat referenssit ovat saatavilla pyynnöstä.

Toimistomme sijaitsee Helsingin Suvilahdessa.


Tutustu meihin, ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous projektistasi!