Steps Helsinki on aloittanut yhteistyön Bonuswayn kanssa 16.10.2017. Projektissa on tavoitteena uudistaa Bonuswayn asiakaskokemus, brändi ja sivusto Suomessa ja kansainvälisesti loppuvuoteen mennessä.

Steps Helsinki suunnittelee Bonuswaylle uuden graafisen ilmeen, ja uudistaa samalla kuluttaja-asiakkaille suunnattujen maasivustojen ulkoasun, käyttöliittymän ja asiakaskokemuksen kokonaisuudessaan. Projektin tarjouskilpailussa Steps Helsinki menestyi asiakaslähtöisellä lähestymistavallaan UX- ja UI-suunnitteluun ja digitaaliseen palvelumuotoiluun sekä liiketoiminnan kokonaisuuden kehittämiseen ROI-lähtöisesti.

Bonusway on suomalainen, 9.6.2011 perustettu palvelu. Suomen Ostohyvitys Oy, joka toimii palvelun taustalla, on suomalainen kasvuyritys jonka tavoitteena on tehdä online-shoppailusta fiksumpaa, hauskempaa ja sosiaalisempaa. Palvelun avulla käyttäjä voi saada yhteistyökumppaneiden sivustoilla tekemistään ostoksista rahaa takaisin. Voit kokeilla ja testata nykyistä palvelua osoitteessa https://bonusway.fi.

Bonusway on Suomen suosituin cashback-palvelu, jolla on tällä hetkellä yli 200 000 käyttäjää kotimaassa ja n. 4.000.000 kuluttaja-asiakasta kansainvälisesti ympäri Eurooppaa. Bonusway toimii tällä hetkellä 14 eri maassa.

Lähdimme hakemaan Bonuswaylle 1.000.000 uutta kuluttaja-asiakasta vuositasolla.