Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous digitaalisesta palvelumuotoilusta tai digitaalisesta markkinoinnista!

 

 

Iiris Konttinen, CEO, suunnittelija, strategi


+358 44 295 9564

iiris.konttinen@stepshelsinki.fi

Toimin Steps Helsinki Oy:ssa CEO:na, ja yrityksen asiakkaiden palveluksessa suunnittelijana ja strategina. Ennen oman suunnittelutoimiston perustamista olen työskennellyt monipuolisesti mm. verkkosivuprojektien, palvelumuotoilun, markkinoinnin, digitaalisen strategian ja fasilitoinnin parissa julkisella ja yksityisellä sektorilla. Taustani on Metropolia-ammattikorkeakoulussa, jossa olen opiskellut digitaalista muotoilua, brändäystä, graafista suunnittelua, markkinointia ja palvelumuotoilua, ja Helsingin yliopistossa, jossa olen opiskellut humanistisia tieteitä. Ota yhteyttä, niin tutustutaan ja jutellaan lisää!

linkedin.com/in/iiris-konttinen
lifeofaplanner.fi

 

 

 

sanni

Sannimari Honkanen, Suunnittelija


+358 44 241 3416
sannimari.honkanen@stepshelsinki.fi

Toimin suunnittelijana Steps Helsinki Oy:ssa, ja opiskelen samalla taiteen maisteriksi Aalto-yliopistossa uuden median laitoksella. Opintojeni aikana olen tehnyt liike-elämälle erilaisia palvelumuotoilun ja teollisen muotoilun projekteja, sekä näihin liittyvää asiakastutkimusta. Muotoilun kentällä erikoisalaani ovat palveluiden kehittäminen, käytettävyys ja teknologia. Tavoitteeni on luoda yksinkertaisia, selkeitä ja helppokäyttöisiä palvelukokemuksia.

linkedin.com/in/sannimari-honkanen

 

 

 

jerry

Jerry Lahtinen, Myyntiassistentti


+358 44 240 3459
jerry.lahtinen@stepshelsinki.fi

Toimin Steps Helsinki Oy:ssa myyntiassistenttina. Minulla on viiden vuoden monipuolinen kokemus myynnistä ja asiakaspalvelusta.

linkedin.com/in/jerrylahtinen

 

 

 

 

Kasper Matilainen, Account Manager


+358 440 240 250
kasper.matilainen@stepshelsinki.fi

Toimin Steps Helsinki Oy:ssa Account Managerina. Ota minuun yhteyttä, jos haluat keskustella tarkemmin meneillään olevista tai tulevista digitaalisista hankkeistanne!

linkedin.com/in/kasper-matilainen