Steps Helsinki tarjoaa ripeää, monipuolista, luovaa ja asiantuntevaa apua liiketoiminnan haasteiden selättämisessä ja liikevaihdon kääntämisessä voimakkaaseen kasvuun visuaalisen suunnittelun keinoin. Lähtökohtanamme on aina, että autamme omia asiakkaitamme menestymään ja rakentamaan entistä parempia konsepteja, digitaalisia palveluita ja markkinointia. Toimistomme sijaitsee Suvilahdessa Helsingissä.

Olemme digitaalisen suunnittelutyön ammattilaisista koostuva pieni mutta dynaaminen, ketterä ja luova tiimi. Meille kiinnostavia haasteita ovat erityisesti asiakasymmärryksen tutkiminen ja jalkauttaminen, brändin rakentaminen ja kirkastaminen, markkinoinnin strategian ja eri toimenpiteiden suunnittelu sekä verkkosivustojen ja mobiilipalveluiden UX/UI-design — eli käyttökokemus- ja käyttöliittymäsuunnittelu.

Tänä syksynä tiimimme kalentereita täyttävät syksyllä osittain sekä ennalta sovitut projektit ja prospektoinnit B2B-asiakasrajapinnassa että erilaiset tapahtumat, joihin tiimimme on kutsuttu, kuten Websummit 2018 5.-8.11.2018 Lissabonissa ja SLUSH 2018 3.-5.12.2018 Helsingissä. Mutta olemme avoimia kaikille yhteistyöehdotuksille! Jos sinulla on siis mielessä projekteja, joihin organisaatiosi tarvitsee apua tänä syksynä tai talvena, niin viimeistään nyt on hyvä hetki olla meihin päin yhteyksissä.

Referensseihimme voit tutustua tarkemmin tällä sivustolla ja lähetämme mielellämme näistä tarvittaessa myös lisätietoja. Sivustoltamme on ladattavissa ja löydettävissä maksutta myös palvelumuotoilun Ostajan Opas 2018, johon kannattaa tutustua mikäli liiketoiminnan kehittäminen asiakaslähtöisemmäksi digitaalisin keinoin kiinnostaa.

 

Lataa Ostajan Opas 2018: https://stepshelsinki.fi/palvelumuotoilun-ostajan-opas

 

Ota yhteyttä meihin ja pyydä tarjous kumppanuudesta ja projektistasi jo tänään!