Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous digitaalisesta palvelumuotoilusta tai digitaalisesta markkinoinnista!

 

 

Iiris Konttinen, CEO, suunnittelija, strategi


 +358 44 295 9564
iiris.konttinen@stepshelsinki.fi

Toimin Steps Helsinki Oy:ssa CEO:na, ja yrityksen asiakkaiden palveluksessa suunnittelijana ja strategina. Ennen oman suunnittelutoimiston perustamista olen työskennellyt monipuolisesti mm. verkkosivuprojektien, palvelumuotoilun, markkinoinnin, digitaalisen strategian ja fasilitoinnin parissa julkisella ja yksityisellä sektorilla. Taustani on Metropolia-ammattikorkeakoulussa, jossa olen opiskellut digitaalista muotoilua, brändäystä, graafista suunnittelua, markkinointia ja palvelumuotoilua, ja Helsingin yliopistossa, jossa olen opiskellut humanistisia tieteitä. Ota yhteyttä, niin tutustutaan ja jutellaan lisää!

linkedin.com/in/iiriskonttinen
lifeofaplanner.fi

 

 

 

sanni

Sannimari Honkanen, Suunnittelija


+358 44 241 3416
sannimari.honkanen@stepshelsinki.fi

Toimin suunnittelijana Steps Helsinki Oy:ssa, ja opiskelen samalla taiteen maisteriksi Aalto-yliopiston muotoilun laitoksella. Opintojeni aikana olen tehnyt liike-elämälle erilaisia palvelumuotoilun ja teollisen muotoilun projekteja, sekä näihin liittyvää asiakastutkimusta. Lisäksi opintoihini on sisältynyt ohjelmointia ja kuvitusta. Muotoilun kentällä erikoisalaani ovat palvelut, käytettävyys ja teknologia.

linkedin.com/in/sannimari-honkanen

 

 

 

jerry

Jerry Lahtinen, Myyntiassistentti


+358 44 240 3459
jerry.lahtinen@stepshelsinki.fi

Toimin Steps Helsinki Oy:ssa myyntiassistenttina. Minulla on viiden vuoden monipuolinen kokemus myynnistä ja asiakaspalvelusta.

linkedin.com/in/jerrylahtinen

 

 


Liiketoiminnan kehittäminen ja palvelumuotoilu — Ostajan Opas

Steps Helsinki on julkaissut tänä vuonna yrityspäättäjille suunnatun liiketoiminnan kehittämisen ja palvelumuotoilun Ostajan Oppaan. Tämä kattava opas on maksuton.

Liiketoiminnan kehittäminen & palvelumuotoilu — Ostajan Opas (PDF)